❤12/12/12 - Forever Alone❤
Tuesday, 11 December 2012 | 11:06 am | 0 love drops
Hi there ! Oww lupa Assalammualaikum
And for non-muslim Hye 
12/12/12 is not my lucky dayy..Okelah kita tak nak speaking
Hana and Ismadi putus ,Sad storyy bermula dr dia not me ! 
Okee mlm ni rase sepii sangad selalunye dia teman Hana for 3 hours . Aww rindunye saat tu
Fine ! Nothing to doo. I'm single now
Erghh Awfull nye rasee.Oke nevermind dia tidak ditakdirkan utk Hana
Tapi Hana baru sedar bertape sedihnye n pilu nye tnpe diiaa
Sebelum ni dia ada utk hana,lepas ni Hana sepi tnpa dia
Hanya mampu berserah pada yang Esa 
No worries hana ramai laki lainn ,Now I'm focusing kepada Ariff
My ex tp now my boyfriend ,err i know that ....
Forr now on ,Life baru ceria selalu and so whatever
Nak nyanyi sikedd 

Warkahku mengharapkan dirimu
Seperti yang aku kenali dulu
Setiaku menantikan dirimu
Seperti setianya terhadap diriku
Tapiku melapaskan mu
Melangkah namun tak berdaya
Terusku terrus menunggu
Cinta yang tak pernah ada

Well ,Hana minat gila dengan lagu tu ..So meaning to me
Well Interview MRSM aree so warrrr ...Okee rase mcm tk jadi nak msk pun ade...
Well,bdak penakut mmg bergini. HAHA (gelak sewel jap)
Okee That's for todayy.Bubye 


                                                                                                                                   XOXO Hana !

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥