❤Naufal,Nisa dan Aku❤
Saturday, 3 November 2012 | 8:16 am | 0 love drops
Hyeee... Lama kan tak hupdate ...Muahaha Hana busy siked ngan sukan kat padang...
Ergghh sampai berbelang muke okee (Hate)
Berbalik kepada tajuk itu !

Naufal :
First,Hana mmg sayang dia sesangad, Tak de niat nak game kan dia. Tak dinafikan dia mmg sweet sangat .
Sampai hana pon melted ! Dia tak handsomee tp smart + comel .
So,kitorang rancang masa nak g Melaka nnty nak pkai bju yg same ! Argghhh fikir punye fikir kitorg setuju nak pkai bju warne putih , and kitorg  rancang nak couple mase kat sane . Then ambik2 gmbr . Tak sanggup hilang dia (ceh ayt)


Nisa :
Okee,nisa ni mmg lah friend hana just hana ade tak puas hati ngan dia . Coz dia pernah rampas pakwe hana so mmg tak dpt dimaafkan,Dengan cara itu Hana mengambil org yg dia pling dia syg iaitu Naufal . Masa aku ckp sayang-2 ngan Naufal dia nangis luar aku pujuk ,Tp dlm hati " pdn muke kau rasekn ! " . Ergghh stress aku ngan pompuan gila ni pastu mlm 3 /11/12 Naufal ader hntr msg mcm ni kat dia -->Wey ko nape argh dmam kew..kalo dmam gi ambk ubt kt hpj....ko sal argh aq x ske ko lgi x phm2...asl aq nk wt bende msti adw ko yg PENYEBOK ni ... we sdar la dri mimpi ko 2 aq dh x ske ko lgi la....ko x pyh nk hsod dowg mc stan la....n ko jgn prasan aq nak kn ko lgi la... tlong la sdar n jgn kacau aq lgi aq x ske la <--
Nisa nangis bgai nak rabak mate dia,,,mmg best sbb naufal buat ape je utk aku....Lpastu baru aku dpt taw,Mase aku couple ngan Ariff sebenarnye Nisa yg hasod ariff mcm2 ..Oke perangai babi dia tu dah melampau ! Sedih taw dpt kwn mcm sial + oinkoink !

Aku :
Makin lama makin bahagia plak ! Aidirul dah start naik kepala mmg ttak lah kan !
So aku block contacts n block fb dia,so biar dia rasa sikedd,bila aku tak der , Aku dah mls dah semua ni !
Aku rase Amal n Naufal is better than Aidirul, Arrghhh aku ni kadang2 mood bertukar2.

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥