❤Yuhuuu !❤
Monday, 8 October 2012 | 3:06 am | 0 love drops
Hye,Hey,Hoy....Fine hari ni mmg bosan....Kadang-2 tu kan rasa something jee bila dah couple tp henfon tu tk berbunyi right?
Mcm dia ader perempuan lain je .
Tp Ana percaya kan Dia..dia tak kan buat mcm tu kat Ana
Haiyokkss, Ana bukan sengaja nak madu kan dia just Ana terpaksa
jgn ingat lelaki jer bole bermadu pompuan pon bolee taw

Bukan lah Ana ni jenis tak setia,just org lelaki yg buat Ana dulu,diorang yg mulakn klau tak Ana pon tak berbalas dendam....Selagi Ana lom jumpa yg dpt cairkan hati ana yg keras cam batu ni...
Selagi tulah ana mendua kan diorang,dan buat sampai sensara,,Jgn pernah bermain ngan api ..Oke ?
Kerana seorang lelaki seribu yg terkena !
I'm Serious !

*dihati ana tetap sayang Aidirul,dia tak de kene mengena dlm hal ni !

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥