❤Sadness is haunting me v.v❤
Friday, 12 October 2012 | 9:35 am | 0 love drops
Hyee ! Sejak dua tiga empat lima n seterusnyer menjak ! (Ngeh kiding jap)
~ First,Ana rase sedih sangad coz akhmar suruh Ana call n terlambat sikit jer .Dia marah ana gila-2 smpai tak nak angkatt ana call langsung,Ni baru sikit dia buat ana,klau ape-2 jd kat ana ,ana rasa dia dh tinggalkan ana.That's why ana sedih,Fine nk tunggu dia blk dr kl jer ader lg 39 hari,Lama kan !

~ Second,Pasal akhmar jgak.Aku dah rase mcm aku ni (Astrid-Jadikan aku yg kedua) or (Astrid-Tentang Rasa).Dia dah ader gf tp still nk kat aku,Aku rase serbasalah taw tak,ku bukan jenis perampas,And Ana erima yg ana jd kedua tp jgn la wat ana jelous tak hbs-2 status dia memuji n nak buat tanda sweet kat Eykynn,Abis Ana ni aper? Tunggul  jer dia wat mcm tu, Ana pon ader perasaan k ! Ana rase kecik haty sangad dia wat camtu ! Just Ana tak smpai haty nak bgtaw dia yg Ana dah mula rase Tawar Hati kat dia !

~ Third,Ana saked sangat-2 tp perlu ke Ana bgtaw ana saked,sbb org tak kan fhm ?! Dan akan mengangap Ana ni mengada-2 dan meminta simpati pada org lain,Ana rasa penyakit ana dah terok sangad,Ana hanye dpt luahkan pade blogger jer,Sampai masa nnty ana akan meninggalkan dunia ni dgn usia yg begitu muda,Akan datang ! Jangan terkejut sbb ana dah bgtaw awl-2 pade pengunjung bloggers ana ! And i love you so much ! Just 2 , 3  ary ni ana rase badan ana tak sehad n saked sangat

~ Fourth,Masa kat sekolah pada 11/10/12,Time ni Ana sedih gila ! Ana ckp ngan semua org tak nk dengar langsung,Satu pon tak ,Bila Ana bad mood,takde sorang pon nk pujuk. And bila Ana panggil diorg seola-olah mcm diorg ni tak dengar ape yg ana ckp !

Klah that's all for now. Behind of my smile there's  a thousand sorrows :'(

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥