❤Canon EOS 1100D❤
Sunday, 16 September 2012 | 10:58 pm | 0 love drops
Hey ! Hey !
Hana here....
Okee for UPSR ni hana mintak mcm-2 kat daddy Hana yg terlalu banyak duit tu
First, fikir punye fikir ana nak IPhone 4S tp kakak punye pujuk tu hey ! Tuhan je lah taw
Then fikir punyer fikir Hana ambik Canon EOS 1100D ...Hana ak nak ambik Nikon ..Aidirul dh ade Nikon well tak nak lah semua nk same,right? Lama-2 boring..Well pasal harga Ana tak kesah .Nothing's borthering me !
Sekarang,Ana ngah survey camera Canon yg kat atas ni,,,kat mane-2 je....
Pada ana Samsung Corby II dh okee kot tak perlu nak tukar IPhone 4S....

Now ! The important is UPSR to get 5 a's....
Then the camera is all mine....
I love my daddy very much then other things...
I'm waiting for the day ! Oh My Guccii !

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥