❤My Biee Wathal...❤
Wednesday, 1 August 2012 | 2:55 am | 0 love drops
Heyheyhey I'm in
Kali niee sedih sangad
X lah sedih just nk mrh tp bersabar
Biee kita wat hal..
Kat FB dia gatal sangat tp dia x nk ngaku...
Ana adew bukti yg kukuh taw
Dia nk tipu Ana x agk-2 kay
Ana dah ader FB for 4 years okee...dia baru jer ader FB for 8 months
Ana mcm mana dia hide kn skali pon dia comment k gmbr lain ana still bolee tengok kay !
Erghh dia wat kepala Ana berserabut lg adelah


Kay ni pasal semalam plak
Ana call dia smlm tp bukan dia yg jwb
ana wat chat conversation jap
Ana : Biee kat ne tu?
Kawan H : Sorrylh Hendra x dew dia g tandas cirit-birit (tergagap mcm ader org yg tolong wat script)
Ana : Ouu yer kew..K thanks

in 10 minutes

message plak

Ana : Biee klau x nk jaawab just decline my call.Tak perlu nk suruh org lain jawab kan
Hendra: Sorry . Btol biee g tandas td X tipu

Para pegunjung bloggers Ana patut kew Ana percayakn dia lg...Sad :"(

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥