❤Hendra WanShah❤
Friday, 20 July 2012 | 5:10 am | 0 love drops
Hye,first of all ..Ana x cayer esok dh nak puasa kayy...I'm ready ! Do you ?....Kay-2 lari topik engok kat tajuk tentang "Hendra WanShah" <---- Don't ever take him from me !

Ader beberape benda yg Ana suka kat dia ni :-
>Sweet sangat
>Tak pemarah
>Cool down
>Handsome se handsomenyer
>Pandai pujuk Ana
>Boleh diharap
>Selalu cheer up kan Ana
>Betolkan aper yg salah kat diri Ana
>Cium kat pipi Ana
>Romanik sangadd

Ader juga perkara yg Ana paling tak suka kat dia ni :-
>Selalu off phone
>Tak dpt dikesan
>Merayau
>Jealous
>Tak suka lambat-2
>Pemalu
>Smokers


Akk Ana iaitu Ain ader seorang baby....Baby tu tiap-2 hari Ana ambik dia kt baby center...baby center tu dkat ngan umah dia...So kita org jumpa tiap-2 ary....Mula-2 sombong & jual mahal....last-2 kat FB jumpa jugak...start too laa falling in love kan.... So baby kakak ana tu jadi tanda ataupon buat mcm anak sendiri antara dia dan aku....Aku dh janji yg aku akan jaga baby tu sebaik yg mungkin.,...So sweet sangaddd masa tuu....

Last of all,skarang dia mcm boring ngan Ana.....Ana x fhm ngan dia tu....klau call jew mcm tak nak angkat...Tp untuk bertahan selama-lamanyer Ana kene sabar & tabah menghadapi demi hubungan kita org...Skarang niee dia selalu lupa nk ckp "muahh & i love you" Ana jer nak ingatkan dia...Penatlah mcm ni...Ana rasa mcm nak gugur jantung klau dia x ckp mcm tu sebelum we end our oncall...Sedih :'(

Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥