❤New phone :)❤
Friday, 9 March 2012 | 3:22 am | 0 love drops
Semalamkan daddy belikan ana phone baru iaitu jeng2 Samsung Corby II..warna kuning lain siket..ana tengok rami org pkai warna pink..ana sebenarnyer x baper suka warna pink...ana mula2 nak ambik warna putih ana teringat ex-bf ana pakai Samsung Corby II warna putih tu yg x jadi nak beli..nnty dia ingat ana sajer nk ikut dia sbb masih sayang kat dia.."sorry dah x der taste lah untuk U"...Tp syg sangat2 kat daddy...sebelum ari jadi dah bagi present...ILY...Ana jaga baik taw nnty...Mama jelous yg Ana ah dpt pone baru ..so phone lama ana tu ana cmpk kat mama jerlah..biar dia pkai..well sol then ..bye :) ILY




Hearts, Ohh Hanaz

♥ Past / Future ♥